.

Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

2012

JANUARI
firade nyår hos madde, gick vinterpromenader, grillade, åkte pulka, lagade jättegod soppa, skrev detta på madeleines mage och tyckte det var jätteroligt.
 
FEBRUARI
 
tog knappt några bilder alls, men färgade håret röttröttrött tog många tittaikors-bilder och hade roliga kvällar med amanda och madeleine plus maja men som ej var med kvällen när fotot togs!!
 
MARS
 
åt massa god mat, hade massa myskvällar, vi fyra cyklade hela tiden och grillade, jobbade på i skolan, hittade en nyckelpiga, gjorde våfflor på hemkunskapen.
 
APRIL
 
mammas kompis fick små hundvalpar, cyklade fortfarande mkt haha, praoade på ica, åt pommes hos madde, hade roliga kvällar hos maja
 
MAJ
 

var jättevarmt, hängde på madeleines baksida, lagade mat med tjejerna, åt glass i göteborg och käkade ute, rodde till stora ön och grillade badade osv, hannahgosen var här på besök.
 
JUNI


skolsavslutning!!!!! var hos maja, majas mamma hade fått massor av såna här badgrejer som vi lekte med och kim och maja hade vattenkrig!!!! var hos pappa en helg, tror kim typ precis hade fått sitt körkort så vi åkte till ullared!!
 
JULI

passade hundar, tittade film i amandas husvagn, åkte runt på små äventyr hela tiden, spelade spel ÅT MASSA CHIPS, maja fyllde år!!!!!! jossan och jennifer hade fixat en sån sjuk överasskningsfest åååååh var en sån bra kväll, åt middag hos mammas kompis och hon har världens finaste son är kär i honom. var jättegott och hade det så brabrabra, åkte till liseberg med maja amanda kim madde victor!! var hos pappa några dagar finns ingen annan stans jag mår så bra. fikade cyklade (fick konstiga konstiga knottror på benen:( ) åkte och badade varje dag även om det spöregnade
 
AGUSTI
 
åkte på bio, umgicks och jag och maja åkte bak i en skåpbil hela tiden, fikade, åkte och tog kvällsdopp, åt kinamat, grillade och spelade kort hos Victor, sov över hos maja, hade roliga kvällar, jag och maja åkte till göteborg till amanda och kim, skolan började.
 
SEPTEMBER
 
jag och maja tog viktiga långpromenader, åt på mcdonalds, jag och maja hade hemkunskap, hade friluftsdag i regn, spelade wii, tacokväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
OKTOBER
 
var någonstans här jag slutade ta kort så har bara bild på pizza hähä, bullar vi gjorde på kanelbullens dag, när jag träffade Lina och vi handlade på second hand, åt ute och bara pratade, på bilden ser man när jag och lina äter glass och linas fina ben plus hennes ena fina sko älskar den!!!! plus en bild när jag och madde praoade på ett dykarcenter.
 
NOVEMBER
 
hade fredagsmys!!!!! struntade i skolan och gjorde rostade mackor och spelade sims i amandas kök istället, hade fotoprojekt för skolan, åt kinamat med pappa och bror, plus en bild på maja på centralen. varit på öppet hus och precis missat bussen
 
DECEMBER
 
twilightbio med maja!! lagade trerätters på hemkunskapen, grät framför filmer ensam i ett mörkt rum, hade myskväll med tjejerna, satte upp ljusslingor plus foton på väggen, åt frukost med musikhjälpen, luciafika i skolan och fina tjejer en kväll hos madde.
 
litenlitenliten sammanfattning av året hejdå 2012 din loser syns aldrig mer

JAG LÄNGTAR ALLTID HÄRIFRÅN MEN ALDRIG HEM

haft sån bradålig dag idag. stannade hemma pga av den värsta mensvärken, värken överhuvudtaget, jag någonsin känt spydde svettades skrek rakt ut av smärta (?) fick ringa vårdcentralen kändes som om jag skulle svimma. blev bättre efter 3 Ipren och 2 Alvedon så får väl hoppas att jag inte dör av en överdos lol. min kära bror fyller ~*18*~ idag också aww krogen dricka lagligt MYNDIG osv graaaattttttiiiiiissssss!!!! så ätit massa gott och grattat så ska han få present av mig senare då jag inte har några pengar alls hahaha ha ha kul. har legat och kollat på musikhjälpen hela dagen ÄLSKAR DET SÅ MYCKET så himla mysigt och bra och kodjo jason och gina<33333 vill bara hänga med dom i glasburen för alltid. nu känner jag mensvärken komma krypande så ska svepa en alvedon eller nåt hejhej




DU ÄR NÅGON ANNAN NU I OCH FÖR SIG

skolan idag gick snabbt osv fucking blablablablabla mår asdåligt och hade egentligen velat träffa någon men tror alla är upptagna med sina pojkvänner alt. livet synd att jag inte har ngt av det:) blir besviken om jorden inte går under nu snart. seriöst

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!